Gott Nytt!

Godmorgon! Snart börjar vi på ett nytt år! Jag undrar vad det nya året har att erbjuda, förmodligen samma som alla andra år men det vet man aldrig! Igår blev det inhopp i servisen igen och jag slutade halv 1 och kände mig jätte trött så jag orkade inte skriva något. Nu tänkte jag gå till tvättstugan och hänga upp mina kläder, äta en härlig frukost, kanske blir det voffler idag.:) Klockan 3 börjar jag jobba då ska vi smaka av nyårsmenyn och börja duka upp, det blir nog mycket folk ikväll. Klockan 12 ska vi försöka få ut alla och snabbt röja av så att vi själva också kan fira nyår! Ne men nu ska jag ut i snöstormen, mitt stora delemma för ikväll är om jag kan ha på mig min nyårsklänning och mina fina högklackade
skor eller om både jag, klänningen och skorna blåser iväg!    

Jag hoppas att du får ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Puss och kram!

Tillbaka efter avbrottet

Hej! Fy för telia kunde inte gå in på internet igår, väldigt irriterande! I förrgår när jag sa att jag skulle åka skidor gjorde jag inte det. De på jobbet sa att det vara jätte isit i backarna och fullt med folk så liftköerna var i 40 min :/ Jag tyckte inte det lät så lockande, kan tänka mig att vänta till det fina vädret och till alla turister drar. Jag och Nattis var en runda inne i byn istället. Jag letar skidhandskar, har hittat ett par skit snygga men jag ska kolla lite vidare först kanske kan få något bra pris någonstans och pjäxsvärmare var inte lätt att hitta konstigt nog. Efter någon timme blev vi båda inringda att jobba servis men det var roligt,  går bättre och bättre för varje gång jag jobbar tycker ja! :) haha men ni skulle sätt mina fusklappar på mina beställningar, kan ju såklart inte ha allt i huvudet nu! Alla olika avecer och viner där man får gissa sig till vad dom säger, kluddra ner något på pappret och sen på något sätt klura ut vad det kan vara när man kollar drinklistan :) Har ju noll koll på sånt men när jag slutar här kommer jag nog kunna en hel del! Ikväll ska jag chilla på rummet har precis fått en tv så jag ska se om den fungerar annars blir det en film på datan. Imorgon är det ju nyår vad ska du hitta på för kul!?


Jag hittade en fin bild på Nattis! 


Läggdags

Hej hej! såå skönt att bara ligga i sängen och mysa, var precis och åt en grönsakssoppa på bageriet i byn. Jag blev så besviken, den smakade ingenting och jag som var så hungrig. Funderar på att göra en kopp te och en knäckemacka snart men det är ju det där att ta sig upp ur den mysiga sängen, det blir svårt! Igår var det en trevlig förfest hos oss sen blev det Bygget! Det var mycket dans även fast dj var sådär igår eller kan man kalla det dj, det lät bara som om han satte på en skiva och gick därifrån men men trevligt var det i alla fall. Jag tog inte en enda bild igår, vet inte varför. väldigt tråkigt för det är så roligt att kolla på dagen efter. Så nu blir det ett tråkigt inlägg med bara en massa text som Freja jämför det med, dillchips utan dill! Men imoron är det skidåkning och förhoppningsvis en massa härliga bilder från backen! Hoppas du får en mysig kväll kram!

Tavlan

Måste bara visa min absoluta favorit tavla! (fotad med mobil så det är ju inte bästa skärpan tyvärr.) Jag blir så glad när jag ser den :) målad av min kära far.

Lördagkväll

Halloj! Nu är det äntligen kväll. Idag har jag städat en hel del hotellrum känner mig ganska slut i kroppen men party blir det ändå :) tänkte ta en dusch nu sen är det förfest med Karolinengänget i vårat lilla rum. Det blir nog trångt men trevligt! Nu sitter jag och nattis och snackar outsfits för ikväll. Jag bestämde mig bara för att ta en rutig röd skorta, jeans och stövlar inget speciellt men här är det inte så noga. Vad ska du göra denna lördagkväll? kraam   


Badrum

Letar du badrum eller bara vill kolla in snygga! 
De populäraste badrums leverantörerna.





Badrumsinredning är roligt, det finns hur mycket som helst här är en favorit serie jag har.

Skit coola

Handfatet Washbasin är helt och hållet återvinningsbart, lätt att hålla rent, okrossbart, väger lite och finns i en massa färger. Dessutom lyser den då insidan är fylld av antingen hallogenlampor eller LED och du kan ställa in ljusläget med hjälp av en fjärrkontroll.


Trähysteri

Jag klagar ju på all trähysteri här i Åre. Allt ska vara trä och då menar jag allt och helst obehandlat eller rent trä. Att använda olika material tycker jag är viktigt! 
Så idag när jag köper Plaza hittar jag ett helt uppslag där det bland annat står att obehandlat trä är jätte inne.    


"Inte bara furu är hett, allt rent trä är rätt. Allra helst obehandlat eller med en tunn och miljövänlig yta."
Av Susan Ritzén

Jag tycker fortfarande inte om det, om det ska vara trä ska det vara någon slags behandling! eller okej då en fin ekskiva i köket är okej! :)

Benjamin Hubert

http://www.decodelondon.com/    http://www.benjaminhubert.co.uk/






Jäkligt snygg lampa designad av nykomlingen Benjamin Hubert som redan vunnit många priser. Lampan är gjord av glas och betong. Den smala mörkgrå skulle jag vilja ha över ett svart matbord. Jag skulle rekomendera att gå in på hemsidan han har gjort mycket snygga designade saker.

Saknar er!





Fan vad jag saknar er mina hjärtan!
Limpan du kommer till mig i vår eller tidigare, det är ett löfte! Ay måste lova mig att komma hem i sommar saknar dig så otroligt mycket, obeskrivligt!  
Älskar er! 


Lyckad kväll!

Heej hur mår du idag så här efter julafton? Själv är jag så fruktansvärt trött. Vi jobbade igår till halv 11 inte så sent men jag var väldigt trött eftersom det var en tidig morgon. Efter ett glas vin gick det bättre och jag piggnade så småning om till så vi gick ut. Det blev Tottebo och en sväng på något annat ställe. Tottebo var riktigt roligt igår det var jätte mycket folk och en dj som spelade bra musik :) Jag hade en jätte lyckad julaftonskväll! Nu har jag precis slutat och ska vila ett tag senare ikväll måste jag tvätta, jätte jobbigt eller kanske jobba vet inte de än. 


Jag har blivit dålig på att dokumentera med kameran, måste bättra mig!



Nathalie  


Madde, Nattis och Jenny


Kocken och Vaktis


God jul!

Idag är den dag alla ser fram emot på hela året, Julafton! :) 
GOD JUL!
Jag har jobbat hela morgonen, har haft en mysig julfrukost nu är jag ledig till två sen blir det jobba julbord. Senare ikväll blir det festa! :) Tänkte vila lite nu men jag hoppas du får en jätte mysig dag! puss och kram!





Tisdag kväll


Lite kvällsbilder utanför rummet, var för kallt för att gå ut. Där det lyster lite på mittersta bilden är hotellet, Karolinen.  


Fick ner lite idag också!

Fösta åken!

Heej en dag innan julafton hur känns det? här är det som vilken dag som hälst eller extra mycket att göra, men imorgon blir det nog partaj på kvällen. det är större än nyår, för alla jobbar skit av sig på nyår! Idag var vi och åkte skidor för första gången, riktigt roligt! första åket är lite nervöst och det går inte så jätte bra men andra åket gick bra och det blir väl bättre och bättre för varje gång. Jag älskar mina nya skidor! Nu sitter jag med understället, varmakoppen, godis, datan och med härlig musik, mys pys! Nu måste jag ta en dusch och sen gå in till hotellet och äta. jag undrar vad det blir för gott idag vi har sån lyx och får maten serverad :) 



 

Skit bra film vi såg igår, rekomenderar verkligen den! Jag grät av lycka haha

Filmkväll

Heej Hur mås det idag? Här i Åre är det lungt och skönt inga turister än men imorgon drar det igång! Ikväll blir det lungt igen ska jobba frukost imorgon. Egentligen ska man tydligen gå ut idag, alla som jobbar går ut på söndagar och tisdagar så kanske på tis! Har inte hunnit göra mycket idag förutom att jobba men jag och nattis hann i alla fall köpa liftkort och gå en sväng i byn. Nu ska jag dricka fruktsoppa och kolla på nån film godnatt! puss och kram  

Mys i stugan

Heej hoppas ni har haft en mysig kväll det har jag i alla fall. Sitter och lyssnar på musik men snart ska jag och Nattis se Sex and the city filmen, hon är lite irritarad nu för att jag sitter och skriver :) men men måste berätta lite om igår. Vi jobbade en hel dag sen blev vi bjudna på en jätte mysig middag på Karolinen, olika slags kött som tillagas på täljsten, till de ett rött vin.  Födrinken en karolinendrink gjord på olika bär. Senare drog vi in till årebyn. Vi gick till Bygget och sen till Dahlbom väldigt trevligt. Bygget har bästa musiken, en blandning av allt :) Ne nu ska jag kolla på film och sen sova godnatt Kram!

                       Karolinen tjejer                                                                                                          

Stugan

I ÅRE

Nu är vi framme. Vi har hunnit varit i årebyn och ätit pizza och nästan packat upp allt. Men jag ska ju såklart göra en liten renovering imorgon, finns lite för mycket tyg upphängt lite här och där. Soffan som Nattis sover på ikväll åker ut, vi har pratat till oss en säng till :) Våra 11 väskor blev i alla fall 10 för Nattis hade packat ner en hel väska med sommarkläder haha och kimonon som hon hade med sig från thailand åker upp på väggen så länge, Måste få in lite färg i vår lilla timmer lya! Jag avslutar skrivadet med att berätta att i åre är trä fruktansvärt inne! många träiga kramar! 

 

Ont i rumpan!

Nu sitter jag, pappa och Nattis i bilen på väg till åre vi kom iväg halv 10 i morse det var lite svårt för mig att ta mig upp imorse tror att det blev två öl för mycket men det var mycket trevligt. Jag böjade med öl på texas med Freja sen kom Linn och jag fortsatte kvällen med Nattis, Alice och Miriam på Harry B James.

Jag fick även se Alice lägenhet, så himla fin, en etta i Vasastan. Vilket läge! En smart lösning jag tyckte om var att sängen kunde fällas upp mot väggen. Min favorit, som jag inte fick med på bild var spotlightsen i valvet mellan köksdelen och sovrum/vardagsrum. Lyxig förstalägenhet!

Alice lägenhet!


 

Jag fick tillslut med all packning men det slutade med sex väskor
 
haha inte så snygga väskor men det handlar bara om att få upp allt, tog det som fanns!

Nu ska jag njuta av musiken och kanske sova ett tag puss och kram skriver när jag kommer fram
Kommer sakna er min familj och vänner men vi ses förhoppningsvis i åre i vår!

Packa packa, imorgon åker jag!

Packa packa packa ska jag göra nu. Det är så tråkigt och än så länge är jag uppe i 4 stora väskor det är inte klokt och jag är verkligen inte klar. Jag vet faktist inte hur jag ska få plats med allt!

Idag vaknade jag tidigt eller vaknade och vaknade jag blev väckt, hade tänkt mig en sovmorgon till 12 men så blev det inte. Jag gick till ett fik och åt frukost med Kim isället men det var trevligt och egentligen väldigt bra för jag hade en massa att göra på stan, kom precis hem. Jag bytte pappas t-shirt som han fick i julklapp till en större storlek och jag råkade väl hamna på monki, där jag inföskaffade jag mig två tröjer. Apropå julklapp så sa jag att jag skulle berätta vad jag hade köp. Mamma fick ett nagelkitt. Riktigt bra jag skulle verkligen rekomendera de i julklapp. Det kommer ifrån RSH Beauty som ligger inne i Fältöversten. Dom har ett litet stånd untanför Åhlens där man kan prova på. Anledningen till varför dom bara har ett stånd är för att det precis är nystartat. Bara nagelkittet kostar 350 men vi köpte även en peeling för kroppen och då betalade vi 500 för allt. Det blir billigare ju mer man köper. Sara fick ett par skinnhandskar, jätte fina som hade en liten dragkedja och rosett på sig och pappa fick en diesel t-shirt med ett färglatt tryck på och en snygg mörkgrå luvtröja från hm. Alla blev jätte nöjda :)

Sista kvällen i stockholm på 4 månader det känns konstigt! Ikväll ska jag i alla fall träffa Freja och förhoppningsvis Linn och ta en öl på Texas. Senare träffa upp Alice jag vet inte om jag ska hem till henne. Jag har ju fortfarande inte varit där och sett hennes lägenhet så jag ska höra om det är aktuellt! 
Kommer nog skriva mer ikväll kraam   


Stokke stol

Freja ville veta lite om dom här Stokke stolarna vi har hemma, så jag tänkte att jag skriver om dom här!


    
Stokke Multi

Tygets färger för stolarna



Träslagen



 Stokke Multi är norsk design, stolen är inställbar för olika lutningar på sitsen. I och med att knäna vilar på den lägre avsatsen minskas belastningen på ryggen. Multi kan fällas ihop för att förenkla förflyttning.
Höjdlägen är från 52 till 62 cm.
Pris 4800 kr.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

julklappen

Mina snygga skidor som jag fick i julklapp idag!







Julmiddagen var underbar, som tur var ingen julmat blir nog mycket av de i åre.

                                                   
fjärilslaxfilé med pomdushess, räkor och en vitvinssås.








Vit chokladmousse med blåbärsglasyr och till det ett sauternvin.




lilljul

Nu är jag hemma igen! Haha det är jätte pirrigt. Det känns precis som julafton när man var liten, känslan har inte förändrats ett dugg :) Idag träffade jag min kusin johanna vi åkte hem till hennes mamma min faster och drack te och hälsade på mina underbara småkusiner. Dom är såå gulliga och underbara! Att dom små liven har så mycket att säga :) Kim var tyvärr sjuk så han låg hemma i sängen men det blev en bra runda på stan istället, köpte ansiktsprodukter på apoteket faktist vet inte om det är bra men ska prova! Nu ska jag gå och dricka glögg! du får ha en mysig kväll! puss och kram

Julfesten

heej! Idag är det tisdag den 16 igår var det alltså den 15 i likamed löning för min del :) jätte skönt men nu måste jag tyvärr spara allt till åre eftersom jag inte kommer få betalt den första månaden. Igår kunde jag inte skriva heller för jag var på julfest med jobbet. Det var jätte roligt och trevligt, vi var på Le Bon Palais, nattklubben som tillhör Norra latin och Folketshus. Jag proppade i mig julmat och sen dans på de!  tack för den kvällen! 


Jag har såklart dokumenterat hela kvällen!:)


Idag ska jag gå en sväng på stan, kanske hälsa på kim på hans jobb och senare ta en fika på söder med Johanna. Ikväll vankas lilljul med familjen ska bli så mysigt! Nu måste jag fixa mig och springa iväg så jag hinner med allt ha de så bra så länge puss


På jakt efter en lägenhet!

Heej hoppas allt är bra? med mig är det jätte bra även fast jag städat halva dagen. Vi har haft visning på lägenheten och även varit på en visning. Jätte roligt!! :) Lägenheten vi tittade på hade en uthyrningsdel med eget kök och toalett där jag i sådanna fall skulle bo. Men vi får se hur det blir, var lite negativa saker också som vi måste fundera på. Vi avslutade dagen på TGI, alltid lika gott! 


 


Är det någon som vill hyra ut en etta i andrahand eller vet någon som vill, får ni jätte gärna höra av er till mig!  
Eller byte av en fyra, 100 kvm blivande bostadsrätt på gärdet till en etta och trea hyresrätt i innerstan.
För mer information om lägenheten gå in på http://www.bjornsbytare.se/


En seg lördag!

Heej! Nu har jag legat i sängen heeela dagen. Jag mår inge bra idag blev lite mycket igår tror ja. Linn håller nog med mig haha. Det var så himla trevligt igår det tackar jag för! :) Idag är en ny dag och planerat för kvällen är först mys hos Alice sen ska vi gå på inflyttningsfest hem till Gg, en kille som vi träffade i Grekland för 2 år sedan, ska bli roligt att ses igen. Nu ska jag få i mig lite mat puss och kram

 

Tack för igår tjejer!

Middag och utgång!

Heej! En ledig dag men det kändes inte som att jag var ledig har stressat runt en massa. Fy fan för att gå på stan nu, jag blev tokig det är folk överallt! Men men jag måste faktist hylla paraplyt idag. Om inte de fanns skulle vi alla se ut som blöta rottor i det regniga Sverige usch! Nu måste jag fortsätta laga mat, idag bjuder jag på tacos är jätte sugen! Linn, Johanna och Freja kommer det ska bli så trevligt. Senare blir det utgång, vet inte riktigt vart vi ska än men roligt ska vi ha :) kraam så länge och hoppas du får en trevlig kväll du med! 

 

En favorit! ...

Hej! Nu är Nytt läge slut, så tråkigt! Jag älskar skifferväggen den var verkligen jätte snygg! Måste kolla upp priset på den :) Idag har jag varit med min syster Sara och brottats på stan vi har handlat julklappar till mamma och pappa. Det är så skönt att ha det gjort och jag är jätte nöjd kan tyvärr inte säga vad jag köpt än eftersom att jag vet att dom kollar min blogg ibland men på tisdag firar vi jul eftersom jag åker snart så jag berättar då. Kanske kan vara ett tipps om du inte hittat något! Imorgon blir det stan hela dagen för mig, måste köpa lite grejer till åre och även Saras julklapp! Nu är jag trött, ska kolla lite på tv och sen sova godnatt!    


Skiffer
258,15 SEK/m²
Peacock Multi Color består av färgade lerterminaler och har en violett grundton med färgade insprängningar. Rispad yta upptill är normalt men försvinner efterhand. Stora variationer i struktur och färg är karaktäristiskt för denna sten.

Glöm inte att det är torsdag och nytt läge!

Nytt Läge igen hoppas ni kollar! Tror att det kan bli bra idag. men fy för familjen som ska få huset inrett, vad stökigt dom hade det när dom bjöd hem Tom. Jag tycker det var skamligt! eller överdriver jag? Nu är reklamen slut och det börjar igen. skriver snart igen! kraaam



 

Psykologparet Linton har tagit över morfars villa i Saltsjöbaden. Men de vill inte ta över morfars inredning. Nytt Läges inredare Tom Bertling röjer pardonlöst i minnena från förr. Mäklaren Annica Oppenheim Stenman ska den här veckan hjälpa paret Reimers att hitta ett hus med plats för fyra.


I kvällens Nytt Läge hjälper inredaren Tom Bertling ett nygift psykologpar som precis har tagit över morfars gamla hus. Bertling går sin vana trogen hårt åt huset. Väggar ryker, planlösningen kastas om, takfönster sprängs in och stora delar av huset bekläds med skifferplattor. I ett rum gömmer han en TV och bygger in en gigantisk akvarievägg.
 

Under tiden tar sig mäklaren Annica Oppenheim Stenman an ett ungt par med en vild tvååring och ännu en bebis på väg. Annica visar dem tre olika boenden där lilla Astrid har möjlighet att få ut springet i benen.


Sov gott!

Nu har jag äntligen kommit hem efter ett 13 timmars arbetspass. åhh vad skönt det är att vara hemma men det har varit en bra dag måste jag säga, hur har du själv haft det? idag är jag väldigt kort men jag kollar på oskyldigt dömd, så himla bra! Sen ska jag sova ska upp tidigt imorgon puss och kram!  


Snygg?

 
Världens snyggaste porslinsmodell!
Mamma och pappa hittade henne i Grakland, paros för 19 år sedan. Jag bara måste få henne i inflyttnigspresent när jag så småning om flyttar. Jag tror att mamma kommer vägra men med lite tjat kanske :)   


Snart ÅRE!

Hej hej! Skönt att vara hemma igen! eller var säger du? :) Idag har jag haft en helt okej dag på jobbet men fick så himla ont i benen nu när jag inte varit igång på en vecka hehe kan väl inte kalla mig vältränad. Jag skyller och har skyllt på i några månader nu att jag snart åker till åre så därför behöver jag inte träna haha får väl se hur det går där, men det funkar för självkänslan nu i alla fall! Efter jobbet var jag förbi Freja på henns jobb, trevligt att hälsa på då och då vi jobbar ju så nära varandra. Nu har jag ätit, mamma gjorde en jätte god mousaca så jag är propp mätt.  Väntar på att alice ska ringa så kanske vi tar en promiss om det inte blir för sent så klart måste gå och lägga mig i tid idag ska jobba från klockan 9.00 till 21.00 imorgon, en låååång dag!


Jag snart fit for fight! :)

Film mys

Hej igen! Jag gjorde i ordning mig och så råkade jag titta ut precis innan jag skulle gå, usch vilket väder det var. Jag bestämde mig för att sätta på mig mjukiskläder igen och titta på filmen som jag fick med när jag köpte plaza kvinna, nära och kära den var jätte bra faktist. Huvudrollen David som spelas av Bryan Greenberg var så sööt och charmig!:) Den rekomenderar jag verkligen! En riktig tjej film!  


 



Rafi, 37, ambitiös yrkeskvinna från Upper East Side i New York, och David 23, ung man med konstnärsdrömmar förälskar sig i varandra. När Rafi berättar för sin terapeut om sin nya kärlek, blir hon först uppmuntrad att gå vidare och bejaka detta, och under sessionerna får hon ge detaljerade beskrivningar av deras samliv. Men sedan upptäcker terapeuten att det är hennes egen son det handlar om.




Nu tänkte jag kolla lite lägenheter
puss och kram

Hungrig en sådan tråkig dag?

Heej! Vilket skit väder! Jag vill inte gå ut och jag vet att jag måste. De sista julklapparna måste inhandlas och det blir inte lätt har ingen aning om vad jag ska köpa. Jag satt precis och skulle skriva upp en lista på vad jag måste göra, så hittade jag ett resept på fajitas haha som mitt ex Kim har skrivit med sin vänsterhänta handstil tyckte jag var lite gulligt. Fajitas är ju inte så mycket att skriva ner, men är det någon som är sugen och är lika dålig som jag på att laga mat, så skriver jag reseptet här.
 
Fajitas
2 röda paprikor
1 gul paprika
1 1/2 rödlök (tycker jag låter lite mycket men om man tycker om de, kör på) 
morötter

halomi/kyckling
tacobröd/nudlar



Men allt är väl lite efter behag, och beroende på hur hungrig man är! :)
Stek grönsakerna för sig och kyckling/halomi för sig tillsätt soja och svartpeppar.
passar att serveras med sötsursås.  

oj jag belv lite sugen nu faktist! :) men jag hinner inte laga mat tänkte fixa mig nu, ha det bra så länge! kram

mys

Hallå! Nu börjar det närma sig söndagens slut tyvärr men för mig gör det inget för jag är ledig imorgon, bättre kan det inte bli! Söndagar är alltid sköna och eftersom jag inte var ute igår vaknade jag tidigt och har haft en lång dag! Jag började morgonen med att äta lussebullar och en lång härlig frukost. Senare följde jag med mamma och pappa till Alpin garaget, pappa skulle lämna in sina pjäxor. Det blev inte en snabb runda utan jag hittade såklart nya skid prylar, en hjälm som jag har lite svårt för men nu har jag köpt en jätte fin som jag måste använda och ett par skidglasögon. Det blev julklappar till mig från mamma och pappa, vilken tur jag har! :)  




Eftermiddagen spenderade jag med Linn. Vi skulle träffas utanför Espresso house på Kungsgatan men hon kom tidigare så hon svängde in på Weekday. Jag gick in för att möta henne då hade hon på 5 minuter hittat två par jeans och ett linne, 5 minuter senare hittar jag också ett par jeans så klart. Bäst är att shoppa precis innan stängning, det går snabbt och man hittar nästan alltid något. Inte lika positivt för plånboken kanske :) 
När vi var klara gick vi till Waynes coffee på Kungsgatan. Linn tog en latte som valigt och jag tog en chai latte. Nu har kommit underfull med att jag tycker Chai latte är alldeles för sött blir inte en sån nästa gång. Blev mycket snack som vanligt det finns mycket att prata om när man inte ses så ofta.

    


Nu ska jag se wallander, Joker.



Sov så gott puss och kram!







En härlig dag!

Heej! Hoppas du mår bra idag! Jag mår toppen, äntligen frisk. Idag blev det stan med Nattis och Alice. En kort shoppingrunda men jag hann införskaffa mig en röd stickad tröja i alla fall. Sen åt vi lunch på ett fik på drittninggatan en härlig kycklingsallad men jag blev så mätt och de håller i sig länge, ska försöka få i mig middag snart :S Ikväll blir det lungt är jätte sugen på att se mamma mia men jag vet inte om jag orkar gå och hyra, haha vad jag är lat!  Finns det något annat roligt på tv ikväll annars? Brittan dokumenteren ska jag såklart se men det är ju senare! :) 


   
Sötisar!

  

Ikväll blir det idol

Ikväll blir det bara ligga i sängen för min del. Jag skulle tro att det blir idol, finns inte så mycket annat att se på fredagar. Jag kom i alla fall ut två kortisar idag. På morgonen var jag med Nathalie och Alexandra på fältan och en snbbis på stan. Jag hoppas att det blir bättre imorgon :)



Åh jag måste bara visa en bild på när jag var liten som mamma precis kom in med. Alltid kanin på alla maskerader när alla andra var prinsessor skuttade jag omkring med mina strumpor på händerna :) Blir så glad när jag ser den!  


Fredag!

Hej! Idag är det ju fredag, det är skönt för er som har jobbat hela veckan och ska vara lediga i helgen. Jag måste tyvärr klaga igen men min sjukdom går inte över nu har jag fått jätte ont i magen, det känns som ett knivhugg då och då, det är för jävligt! Jag som hade tänkt mig en jätte mysig dag på stan. Jag tänkte köpa ett par skor och hälsa på Freja och sen senare ikväll gå hem till Alice och dricka några glas vin. Hon har precis flyttat så jag är jätte sugen på att se hennes lägenhet. Jag ska få hjälpa henne att inreda. Ska bli skit kul!
Men men det kanske går över snart hoppas de! Nu tänkte jag titta på några av sex and the city avsnitten för det är bara skit på tvn så här dags.

Ha det bra så länge och håll tummarna för att jag blir frisk! ;) kramar
 


Glöm inte!

Nu är Nytt läge på g igen, glöm inte att kolla! :)


Tamburmajor

Jag tänkte visa min tamburmajor eller för mig är det ju ingen tamburmajor jag får kalla det rumsmajor, men den fungerar nog lika bra i tamburen. Jag var på en inredningsutställning förra året, Casa cor där några av Sveriges bästa arkitekter och derigners fick möjligheten att i varsitt rum visa sin egna idé och stil. Det var 40 olika rum så jag fick mycket bra idéer, en av dom var rumsmajoren som jag och pappa visserligen gjorde om lite men grunden var därifrån.
Klicka här om ni vill veta mer om Casa cor.

                       

Kedjorna finns på nästan vilket byggvarohus som helst. Jag fick betala ca 600 kr och då har jag 6 längder som är ca 3 m långa.
Vi använde oss av tjocka spånskivor som spacklades, slipades och grundmålades. Färgen är en svart matt sprejfärg.
Bakom den svarta "lådan" sitter 6 stora krokar som kedjorna hängs upp i. Krokarna måste vara rejäla för att allt ska hålla. 

Jag är jätte nöjd med min så jag skulle rekomendera den som är händig att göra en!  

Sjukling

Hej! Nu har jag bara legat i sängen utan att kunna röra mig sen i tisdags. Det låter inte så länge men en minut känns som en timme. Jag fick den berömda vinter sjukan, inte alls roligt och den kommer så plöttsligt rätt som det är ligger man i sängen helt hjälplös. Det posetiva är att den är kortvarig, kan jag meddela er som inte har fått den en. 
Nu är det värsta över och idag är den andra återhämtningsdagen, så nu har jag badat, fixat nya sängkläder, satt på mig en ny härlig pyamas och det man längtat mest över, äta riktig mat! Jag kännar mig nästan som en ny människa.    


Ser väl kanske inte så ny ut haha men känslan är viktigast!

RSS 2.0