Helgen!

Hej! Idag är det sista dagen på helgen och jag vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske en runda på stan eller träffa carro, en kompis som bor i norge som är hemma några dagar nu. Ska i alla fall ringa henne och kolla läget!. Jag har sms linn om en fika några dagar nu, men hon skyller på att mobilen är trasig. Hon lär ju höra av sig när hon har tid. Så är vi mot varandra om man inte orkar ses så skiter man i och svara haha! Men huvudsaken är ju att båda är med på de. Ay är också med på den grejen och hon är väl värst tycker ja! :) Nu är hon i Australien och ska vara borta i ett halv år, så jag tror att hon kommer hem ungefär när jag kommer i april, det måste hon!! Jag saknar henne så himla mycket! 

Nu tänkte jag berätta lite om helgen. Fredagen började segt, jag var jätte trött och kände verkligen i hela kroppen att det var fredag, längtade till sägen hela dagen. Efter jobbet skulle vi gå och ta en afterwork/ avskedsgrej för Isabelle som slutade. Så jag var bara tvungen att tagga till och efter några öl var det inga bekymmer! Det var en jätte trevlig kväll vi började med en liten thai buffe. När vi ätit var det dags för lite drag så vi gick upp en trappa där ett band spelade, de var väl inte super bra men det funkade, blev mycket snack och skratt. En efter en droppade, många timmar senare drog vi till söder till något skit ställe, kommer inte ihåg vad det hette men det blev i alla fall jätte roligt. En lyckad kväll! :)  

   
  

 
  

På lördagen blev jag straffad, vaknade inte så jätte pigg och med sprängande huvudvärk, men ska ju inte klaga jag får skylla mig själv. Klockan 13.00 kom min syrra in och väckte mig och sa att vi snart skulle dra! Jag förstod inte vad hon pratade om men så var det tydligen lill jul hos farmor, en tradition som har funnits i alla år jag har levt, julfirandet med släkten. Jag hade helt glömt! det var bara att ta sig upp och piggna till.
Det var i alla fall jätte mysigt, med sång och skratt. Vi kollade gamla filmer från när vi var små, så söta så! Vi öppnade paket och åt jul mat, den är ju som gadast första gången man äter den. Alla småkusinerna hoppade omkring och innan de ens öppnat klart en julklapp hade de påbörjat en annan. Jag kommer så väl ihåg hur det var! 

 

    

   

Nu ska jag ta mig upp ur sängen men hoppas du får en mysig söndag!
Kramar 

 

     

bira och nytt läge på det!

Hej! ännu en dag på jobbet är över, men det har varit en bra dag mycket skratt och flams, som är så underbart: Oj vad livet hade varit tråkigt om man inte skrattade. Men nu är det kväll igen, idag har jag faktist inte varit tråkig och åkt hem på en gång. Jag åkte jag till frejas jobb när jag slutat. Sen gick vi till texas long horn, odenplan och tog några öl. Dom har godaste ölen frysta stora glas och bra musik kan det bli bättre?! Det blev mycket skitsnack som vanligt! :) Enligt henne ska jag skriva typ minst två inlägg om dan och jag hinner knappt ett, det här är ju mycket svårare en jag trodde. Jobb, fritid  och blogg är svårt att kombinera.

      
Freja hade tydligen ingen bra dag, som är skit snack! :)








Den berömda Texas ölen!

Bästa bästa programmet på 3an klockan 21.00, Nytt läge! Sitter ju självklart och tittar på det nu, det är mycket spännande. Tom, inredaren är lite galen han kan hitta på precis vad som helst, snart kommer resultatet som jag bara måste se.. Hoppas på en underbar fredag imorgon kramar!

Farmors julklapps fynd

Hej nu är jag hemma efter ännu en lång dag. Så skönt att bara komma hem, lägga sig i sängen och slå på tvn. Idag blir en tidig kväll för mig är helt slut och börjar 6 imorgon.

Nu när det snart är jul tänkte jag faktist visa min farmors julklapps fynd.
Två underbara fat från Orrefors Kosta Boda.



   

Orrefors Kosta Boda är noderns stösta och äldsta glasbruk. Kosta grundades 1742. Hjärtat av verksamheten finns i det småländska glasriket. Orrefors Kosta Boda är känt för sin glaskonst och design.


Den här ljuslyktan tyckte jag om, rosa tokig som jag är.
Cosy Candle designad av Åsa Jungnelius

Nu ska jag kolla vidare på Roomservise.
Ha det bra så länge! Kram



Utkast: heej! ...

heej!
Idag är jag jätte trött har jobbat 10 timmar och jag fruktar för min dag imorgon då jag jobbar långpanna, 14 timmar.  Nu måste jag verkligen spara pengar till Åre. Jag ska nämligen jobba där i 4 månader, december till april men jag vill ha med lite extra pengar, måste ju också ha något att leva på första månaden. Det är svårt att hinna med allt nu tycker jag. Den här veckan känns det som jag ska göra en massa saker men det är nog inte så mycket egentligen, jag tror att man stressar upp sig väldigt mycket i onödan. Planerna för den här veckan är jobba varje dag eller måndag till fredag antagligen en hel del övertid på de. Jag ska träffa Linn, en kompis som jag inte träffat på att tag nu, blir nog en fika skulle jag tro, det tycker hon om, lattefreak som hon är haha. Jag ska även förhoppningsvis träffa Freja, hon tycker om öl haha ne men vi brukar ta en öl och snacka skit. På fredag ska jag dricka öl med jobbet, sen har jag en massa småpyssel, fixa grejer till datan osv. Inte ens när man skriver det så här känns det ju mycket, det är bara den där känskan i kroppen som ska förstöra. 

Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer om mig utan istället berätta om ett program jag laddade ner i helgen. Hemsidan är http://www.room328.com/ Det är ett riktigt bra program för dig som tycker om att inreda, här kan du göra dina egna rum, du kan välja allt. Storlek på rummet, vilka former det ska ha, fönster, dörrar, all inrening, tapet, ljussättning, golv osv. Så om du till exempel har en lägenhet som du vill göra om, kan du måtta upp allt för att sedan kunna se om det passa in. Jag älskar den här hemsidan. Jag har bara varit inne några gånger men det kommer bli en riktig hitt när jag så småning om flyttar. 

                                                  
Här är ett rum jag gjorde lite snabbt, men nu har jag absolut inte lagt ner någon energi på det här rummet jag ville bara visa hur det kan se ut. Jag hade tänkt börja med ett stort projekt snart som ni senare får se. 
Jag ska också säga att man inte behöver göra skissen i 3D utan det finns även plan skiss.

20 års middag!


Hej! Det här är alldeles nytt för mig och det känns lite svårt att komma på det första inlägget, jag har haft massor av ideér men nu helt plöttsligt kommer jag inte på en enda men jag börjar i alla fall med att skriva lite om gårdagen.

Igår var jag hos min käre vän Nathalie, hon fyllde 20 förra söndagen så  jag och några tjejkompisar blev bjudna på 20 års middag. Det var hur trevligt som helst, nu för tiden hinner man ju nästan aldrig träffas och när vi då träffas finns det så mycket att prata om. Favorit ämnet igår blev gamla hederliga fester och det är så roligt för alla har sina minnen från den tiden, och jag har sånt fisk minne så jag tycker det är jätte roligt att bli påminnd, om vissa saker i alla fall hehe.

Nu måste jag skriva om Nattis underbara middag. Till varmrätt fick vi stekt lax med en härlig quinoasallad, min favorit och en ört dressing till det. Den överraskade efterrätten blev jag jätte impad över hon hade gjort  hemmagjord vaniljglass med stekt annanas, muscovado socker och rom, det var den godaste eftrrätten jag ätit faktist, helt i min smak. Vinet till var det hederliga lådvinet, vernissage och champagne fick vi såklart, palmer och co.





Nattis        Alice

Iittala

 Thumbnail
Det här är mitt favorit vinglas, serien essence designad av Alfredo Häberli.
Det är ett rödvinsglas 45 cl. Men det går lika bra att dricka rosé ur det kan jag meddela. Det finns även ett vitvinsglas, champagneglas och ett desertvinglas i samma serie.
Thumbnail
Alfredo Häberli föddes i Buenos Aires, Argentina år 1964. Idag är han en internationell och etablerad designer verksam i Zurich. Han lyckas förena tradition och nyskapande, glädje och energi i hans design. Han jobbar med stora företag som Alias, Cappellini och många andra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0