21

Filmen 21 som jag såg igår var skit bra!
Klicka på bilden för att se klipp

Filmen är baserad på en sann historia om sex studenter från MIT som startar en blackjackklubb med en excentrisk ledare (Kevin Spacey). Klubben utvecklas från ett korträkningsexperiment på universitetet till en hel grupp med kortspelsexperter och ett system för att satsa högt och vinna stort. De åker sedan till Las Vegas för att vinna över tre miljoner dollar. Deras framgångar tar dem dock även till Las Vegas undre värld som inte ser på blida ögon på de som försöker lura sina casinon på pengar.


Kommentarer
Postat av: Freja

Tyckte in den var så bra.. kanske får se om den, minns inte så mycket :)

Jag svarade på din videoklippfråga i samma inlägg som du skrev! Lycka till med shoppingen :) Pusspuss!

2009-01-09 @ 13:52:25
URL: http://frejanyheterna.blogg.se/
Postat av: Ann Bodemark

Va häligt att ha vänner som lagar god mat handlar när man är sjuk och som man längtar efter när dom inte är där skönt att höra att du är bättre..Jag sitter på jobbet och har precis slängt ut allt julpynt och varit och handlat på ikea hittade svängda blomvaser i olika färger som kostade 1 kr st helt otroligt så jag köpte till alla borden 50st sen hittade jag mindre variant på garbera som fanns i olika färger matcha kanon till vaserna så nu är det jätte fint i matsalarna nystart på nya året,pappa är i Göteborg idag så idag är det jag som står för maten få se vad det blir för gott!!!!!!puss och kram vi hörs..

Du kan du ta kort på garnet kanske jag kan välja något!!Mamma

2009-01-09 @ 17:26:58
Postat av: Linn

men mamma sitter du och chattar på jobbet nu igen ;) haha nej vad roligt det blir så fint när du fixar och donar :) ikea är ju helt otroliga, jag och nattis snackade om de vi har ju handlat en massa saker till köket kastrukller och sånnt, och det är inte billigt om det inte är ifrån ikea men jag är ju lik dig mammsen,jag går in i tvättstugan och fyndar haha du ska snart få se min spegeluppsättning, spegeln hittade där, en matta, en antenn till tv som jag inte fattar än hur den funkar men men och sen har vi bytt gardiner med kocken till ett par ljusgrå ganska snygga faktist :) jag börjar bli nöjd! det är bara lampan som måste fixas :) lycka till med korvstråganofen då får jag väl säga ;) saknar den faktist!

nästa gång jag åker till byn fotar jag självklart! pussar och kramar

2009-01-09 @ 19:53:29
URL: http://linnbodemark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0